Kursi I Kembimit Leke Euro (2023)

1. 1 EUR to ALL - Euros to Albanian Leke Exchange Rate - Xe

 • Get the latest 1 Euro to Albanian Lek rate for FREE with the original Universal Currency Converter. Set rate alerts for EUR to ALL and learn more about ...

 • Get the latest 1 Euro to Albanian Lek rate for FREE with the original Universal Currency Converter. Set rate alerts for EUR to ALL and learn more about Euros and Albanian Leke from XE - the Currency Authority.

2. Kthej Shqiptar Leke (ALL) dhe Euro (EUR) : Currency Exchange Rate ...

 • Calculator për të kthyer paratë në Lek Shqiptar (ALL) nga dhe Euro (EUR) përdorur deri në datën e këmbimit.

3. ALL në EUR - Lek Shqiptar në euro konvertues të monedhës

 • 1 ALL = 0,00941 EUR. 1 EUR = 106,29 ALL. Lek Shqiptar në euro conversion - Kursi i këmbimit u përditësua: 23.09.2023 08:24. Lek Shqiptar kurs në euro = 0,00941.

 • Konvertimi ALL (Lek Shqiptar) to EUR (euro) ✅ ALL to EUR Konvertuesi i Valutes ✅ Calculator për të kthyer Lek Shqiptar (ALL) në euro (EUR) ✅ duke përdorur kurset aktuale të këmbimit.

4. Free Online Euro (EUR) and Albanian lek (ALL) Exchange Rate ...

 • Online calculator to convert money from Euro (EUR) to Albanian lek (ALL) using up to date exchange rates. Source: free currency rates (FCR)

5. Iliria'98 Money Exchange

 • Kryefaqe Konverto Rreth nesh Lajmet Pikat e këmbimit Grafikat Kontakto. Monedha Blerje Shitje. USD. 99.3. 100.2. EUR. 106. 106.6. CHF. 109. 110. GBP. 121. 122.1.

 • Jo biznesi i vogël, taksa e re që shtohet nga 1 janari 2024/ Kush do tatohet

6. Euro (EUR) to Albanian Lek (ALL) exchange rate history

 • Table of 1 Euro to Albanian Lek Exchange Rate: Updated: 23/09/23 18:40. Date, Euro to Albanian Lek, Link. Friday 22 September 2023, 1 EUR = 106.16 ALL ...

 • Euro (EUR) to Albanian Lek (ALL) exchange rate history

7. Kursi i Këmbimit Lek/Euro - Open Data Albania

 • Gjatë gjysmës së parë të muajit qershor 2011, kursi mesatar i këmbimit ishte 142.54 Lek/Eur, krahasuar me 138.65 Lek/Eur gjatë muajit janar, duke treguar një ...

 • Open Data Albania ka kryer një hulumtim mbi kursin e këmbimit të Lekut kundrejt Euros. Raporti bazohet në të dhënat e kursit të këmbimit të Bankës së Shqipërisë. Euro është monedha e përbashkët evr…

Kursi i Këmbimit Lek/Euro - Open Data Albania

8. Kurset e këmbimit ALL në EUR, Lek shqiptare dhe euro, kthyer

 • Ju jeni në faqen Konvertimi Valuta Lek shqiptare (ALL) и Euro (EUR). Kursi i këmbimit është up-to-date 06.09.2023 14:59. Lek shqiptare (kodi ndërkombëtar ALL) — ...

 • ALL/EUR, kthyer Lek shqiptare (ALL) dhe euro (EUR). Kursi i këmbimit është up-to-date 24.09.2023 00:59.

9. Euro zbret në 118 lekë/ Kursi i këmbimit me lekun është gjithmonë ...

 • Jul 11, 2022 · Monedha europiane vijon të zhvlerësohet në tregun e këmbimit valutor kundrejt lekut. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë euro këmbehet ...

 • Monedha europiane vijon të zhvlerësohet në tregun e këmbimit valutor kundrejt lekut.

Euro zbret në 118 lekë/ Kursi i këmbimit me lekun është gjithmonë ...

10. Mir se vini | Kembimorja Ximi | Kembimore, Exchange Bureau ...

 • Kursi i Këmbimit / Exchange Rates. Shteti, Valuta, Blerje, Shitje. USD, 0.9350 ... Up. EURO - EUR, DOLLARI AMERIKAN - USD, FUNTA BRITANEZE - GBP, FRANGA SVICRRANE ...

 • Kembimorja Ximi ofron nderrimin e parave me valuta te ndryshme. Merrni dhe dergoni para me moneygram dhe boni pagesa te ndryshme

11. Convert Euros to Albanian Lek | EUR to ALL - Currency

 • Latest Currency Exchange Rates: 1 Euro = 106.3535 Albanian Lek · Currency Converter · Exchange Rate History For Converting Euros (EUR) to Albanian Lek (ALL).

 • Convert Euros to Albanian Lek otherwise known as EUR to ALL. Live conversions at of September 2023

12. Exchange Rates for kursi kembimit valutor lek euro Euro to Albania Leke

 • EUR in ALL Exchange Rates - Euro Albania Leke Taux de change - Real-change de temps pour 200 + monnaies dans le monde, il suffit de les convertir avec les ...

 • EUR in ALL Exchange Rates - Euro Albania Leke Exchange Rates - Real-time currency exchange for 200+ currencies in the world, simply convert them with the latest quotes.

13. Kursi i këmbimit valutor për sot, shikoni me sa këmbehet euro ...

 • Ndërkohë, paundi britanik i është zhvlerësuar lehtë ndaj lekut me 0.2 lekë për njësi. Monedha këmbehet sot në pikat e këmbimit valutor për 136 lekë në blerje ...

 • Në tregun e këmbimit valutor vendas monedhat kryesore ndërkombëtare kanë regjistruar luhatje të lehta

Kursi i këmbimit valutor për sot, shikoni me sa këmbehet euro ...

14. shkurt 2004 - Ministria e Financave dhe Ekonomise

 • riten 23.1 miliarde leke ose 3.0 % me te pak se narashikimi ose 11.4% me ... Kursi i kembimit Lek/Euro ne fillim te muajit janar ishte 133.19 dhe ne fund ...

15. Valutat në rënie të lirë, Euro rrokulliset drejt 100 lekëve! Ekspertët

 • Jul 18, 2023 · Zhvlerësimi i Euros me bazë vjetore ka arritur tashmë në 13.3%, ndërsa që nga fillimi i këtij viti kursi i këmbimit euro-lek ka rënë me 11.2%.

 • Marshimi i lekut në kursin e këmbimit valutor vijoi me hapa të mëdhenj edhe ditën e martë. Sipas kursit zyrtar të këmbimit të Bankës së Shqipërisë, Euro humbi për të dytën ditë radhazi pothuajse një pikë në kursin e këmbimit dhe u këmbye me 101.4 lekë, duke zbritur në një minimum të ri historik. Zhvlerësimi

Valutat në rënie të lirë, Euro rrokulliset drejt 100 lekëve! Ekspertët

16. EUR to ALL Currency Converter | Western Union IT

 • Convert EUR with the Western Union currency converter. Send Euro and your receiver will get Albanian Lek in minutes.

17. euro - Shqiptarja.com. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa ...

 • Sipas kursit zyrtar të këmbimit të Bankës së Shqipërisë, Euro u këmbye të premten me 108.42 lekë. ... Kursi i këmbimit të Euros me Lekun regjistroi një tjetër ...

 • Mbulon me lajme të gjithë kategoritë: shqiperi, politike, kosove, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajmi fundit, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulture, teknologji, informatike, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, fotogaleri, lajmi i fundit

euro - Shqiptarja.com. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa ...

18. Zhvlerësohet euro, ky është kursi i këmbimit me lekë - Sinjali

 • Euro vijon të zhvlerësohet në tregun valutor. Edhe pse pati një forcim të saj gjatë javës së kaluar, monedha europiane ka vazhduar trendin që ka ndjekur ...

 • Euro vijon të zhvlerësohet në tregun valutor. Edhe pse pati një forcim të saj gjatë javës së kaluar, monedha europiane ka vazhduar trendin që ka ndjekur pothuajse gjatë gjithë vitit. 1 euro po këmbehet tashmë me 106.44 lekë, nga 107.6 që ishte kursi në fundjavë duke u zhvlerësuar me 0.30 lekë. Pikën më të ulët […]

Zhvlerësohet euro, ky është kursi i këmbimit me lekë - Sinjali

19. kursi i kembimit euro -lek EUR to ALL Currency Converter

 • EUR to ALL Currency Converter - Euro Albania Leke Currency Converter - 24Hrs real-time currency exchange rates, convert to 180+ world major currencies.

20. Untitled

 • Euro lek kursi kembimit Webaud/lek Ose mund të kryeni konvertime midis dy monedhave të huaja. Gjithashtu ju mund të kryeni veprimet e këmbimit valutor në ...

21. Kursi i Kembimit - Unionbank

 • ... LEK, 118.57, 127.17. USD/LEK, 96.09, 104.09. Kursi i Këmbimit në UB Online. Monedha, Blejmë, Shesim. CHF/LEK, 108.45, 111.43. EUR/LEK, 104.89, 107.77. GBP/LEK ...

 • Kursi i Këmbimit

22. Euro përtokë, Leku kampion: Çfarë po ndodh me kursin e këmbimit, sa u ...

 • ... këmbimit Euro-Lek. Pritshmëritë për sezonin veror këtë vit paraqiten pozitive ... *AnashEkonomi Eurokursi i kembimitleke. Të ngjashme.

 • Euro pësoi një tjetër rënie të lehtë në kursin e këmbimit me Lekun ditën e mërkurë dhe preku një minimum të ri historik.

Euro përtokë, Leku kampion: Çfarë po ndodh me kursin e këmbimit, sa u ...
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated: 10/26/2023

Views: 6559

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.